Welkom bij Grass4all kunstgras...

Kwaliteit, betrokkenheid, vakmanschap en exclusiviteit!

Powered by KSP Kunstgras 

Pro kunstgras golf

Kunstgras voor de golf is een specialisme waar Grass4all door de vele jaren ervaring zich heeft gespecialiseerd in de levering en aanleg in heel Europa. In samenwerking met OnlyGolf worden er professionele (privé)greens aangelegd welke zich duidelijk onderscheiden door middel van de specifieke bewerking en gepatenteerde producten. De eisen die er gesteld worden in termen van impactabsorptie, chippen, backspin, het opspringen van de bal, putten, verandering in snelheid en richting. Deze eigenschappen zijn afhankelijk van de totale opbouw van een green.

Perfectie wordt gecreëerd door een perfecte onderbouw constructie, grasstructuur, de specifieke en de zeer intensieve bewerking tijdens de aanleg van het kunstgras. Golf vraagt soms om een snelle green, en dan weer een trage ondergrond. Dat is nu helemaal aan te passen aan uw wensen. Het gehele ontwerp kan middels prominente architecten en in samenspraak met cliënten worden aangepast aan de hoge eisen en de persoonlijke wensen die er verlangd worden. Zo kunnen er bunkers worden toegepast met het revolutionaire product Sportcrete, welke op topniveau wereldwijd reeds worden toegepast. Afslag met of zonder pin vanaf de exclusieve Tee-mat maakt dit golfconcept tot een complete perfectie.

Driving Range

Door het nieuwe concept 2011 van Grass4all zal uw bestaande of nieuwe DrivingRange het paradepaardje worden van uw Golfclub. Een gehele nieuwe aankleding met daarin de ongeëvenaarde nieuw ontwikkelde afslagmat. Speelkwaliteit, duurzaamheid, vermindering van blessure en de overweldigen Prestatie met of zonder pin zal een ieder verbasen. De speciaal op maat gemaakte mat is ook een uitermate geschikt product voor Tee-lines en Teeboxen.

Puttinggreen van kunstgras

Wat dacht u van een kleine green van kunstgras, om uw golf- of puttingtechnieken aan te kunnen scherpen in bijvoorbeeld uw tuin of op uw dakterras? Voor de puttinggreen heeft Grass4all een zeer exclusief product met de perfecte speleigenschappen, welke nagenoeg overal toepasbaar is. Deze green kan tot een breedte van 4meter zelfs met enige vakkennis eventueel ook zelf worden geïnstalleerd. Zo kan een puttinggreen bijvoorbeeld in uw bestaande natuurgras gazon worden aangebracht of in combinatie met het Premium kunstgras voor golf als een totale onderhoudarme combinatie.

Recreatie golf

Golfgrass4all ontwerpt moeiteloos een compact minicours van 1 tot 18 holes geheel in kunstgras voor het hele gezin. Greens welke zo gevormd zijn dat zowel kinderen en ouders/begeleiders zelfs met ervaring zich uiterst kunnen vermaken. Een luxe speelplaats het gehele jaar door, voor jong en oud waar het gezin kennis kan maken met het spel en de etiquette van golf.

KunstgrasNatuurgras
Waterverbruikgeenhoog
Onderhoudbeperktintensief
Gebruik van pesticiden/meststoffengeenja
Grasziektengeenja
Speeleigenschappenconstantvariabel
Bespeelbaar na aanlegdirectnee
Bespeelbaar tijdens (na) regendirectnee
Uitstralinguitstekendvariabel
Disclaimer | Copyright © 2019 - Grass4all