Welkom bij Grass4all kunstgras...

Kwaliteit, betrokkenheid, vakmanschap en exclusiviteit!

Powered by KSP Kunstgras 

Installatie

Om een perfect kunstgras gazon te realiseren is het belangrijk dat de aanleg door vakmensen wordt verzorgd. Grass4all werkt daarom met een geselecteerd aantal dealers die de verkoop een aanleg voor particuliere projecten kunnen realiseren en/of begeleiden. Ook bestaat de mogelijkheid uw kunstgrasproject middels het gemotiveerde en vakkundige installatiegroep binnen Grass4all te realiseren. Begeleiding en advisering is van groot belang als u voor zelfaanleg kiest, dit omdat er nogal verschillende opvattingen zijn over het aanbrengen van een kunstgrasveld.

Het is immers een investering waar u op lange termijn veel plezier en gemak aan wilt beleven.

Zo bestaat een kunstgrasgazon niet alleen uit een kunstgrasmat, een perfecte opbouw van diverse kwaliteitsmaterialen onder en in het kunstgras is bepalend voor een perfect gazon met een lange levensduur.

Elk project heeft zijn specifieke eigenschappen waar dan ook een passende leginstructie bij hoort.
Het advies "even snel het gras eruit, zand erin en de grasmat aanbrengen" behoort dan ook niet tot onze uitspraken.

Uiteraard bent u voor advies ook van harte welkom bij Grass4all op De Overmaat 92 te Arnhem. Hier worden zowel binnen als buiten diverse soorten kunstgras getoond.

De aanleg van kunstgrasvelden op sportgebied voldoen alle aan de specifieke eisen en normen die er aan kunstgras gesteld wordt door de (inter)nationale sportfederaties. Door directe samenwerking met organisaties die zich conformeren aan de hoogste kwaliteitsnormen kunnen er complete sportaccommodaties gerealiseerd worden.

Disclaimer | Copyright © 2019 - Grass4all