Welkom bij Grass4all kunstgras...

Kwaliteit, betrokkenheid, vakmanschap en exclusiviteit!

Powered by KSP Kunstgras 

Kunstgras sportvelden

Grass4all levert voor alle sportdoeleinden gekwalificeerd kunstgras. Sportvelden kunnen voor elke doeleinde gerealiseerd worden. Of het nu gaat om een voetbal-, tennis-, hockey- of korfbalveld. Alle kunstgrasproducten voldoen aan de speciale vereisten van een specifieke sport of recreatieve toepassing. De producten voldoen aan alle eisen en normen die gesteld worden.

De aanleg van professionele kunstgras sportvelden wordt vakkundig door een speciale divisie begeleid en geïnstalleerd. De kwaliteit van dienstverlening is perfect gewaarborgd middels het ISO 9000 certificaat en het VCA*** certificaat.

Speelplaatsen

Veilig spelen op kunstgras met gecertificeerde valdemping met een schokabsorptie tot 2,7m voor onder en rondom speeltoestellen. Een mooie en veilige groene speelplaats. Ook een combinatie van speelse kleuren is een mogelijkheid om een onderhoudarme, schone en kindvriendelijk speelzone te creëren. De speelvloeren worden door ons aangelegd conform de Europese NEN norm 1177.

Pannaveld

Een multifunctioneel kunstgras balveld voor jong en oud, doormiddel van het speciale kunstgras en de bewerking ervan kunnen er diversen balspellen op gespeeld worden. Door de diverse combinaties van de gemixte en specifieke spelbelijningen een uitdagend sportveld. Pannavelden kunnen compleet geleverd worden met een antivandalisme afrastering met geïntrigeerde doelen en basketbalvangers.

Recreatie golf

Golfgrass4all, een compact minicours van 1 tot 18 holes geheel in kunstgras voor het hele gezin. Greens welke zo gevormd zijn dat zowel kinderen en ouders/begeleiders (met ervaring) zich uiterst kunnen vermaken. Een luxe speelplaats het gehele jaar door, voor jong en oud waar het gezin kennis kan maken met het spel en de etiquette van het golfspel.

Disclaimer | Copyright © 2019 - Grass4all