Welkom bij Grass4all kunstgras...

Kwaliteit, betrokkenheid, vakmanschap en exclusiviteit!

Powered by KSP Kunstgras 

Kunstgras tuin, particulier & professioneel

Ook in deze serie staat kwaliteit en duurzaamheid in een hoog vaandel. Dit komt omdat de vezel ook op sportgebied voldoet aan de hoge eisen, die er gesteld worden aan professionele sportvelden met een garantie van minimaal 8 jaar. Voor kunstgras voor particulier gebruik mogen we stellen dat de levensduur zeker 2 maal zo lang kan zijn omdat de intensiviteit beduidend lager ligt.

Toepassingen

Met de Premium serie heeft u altijd een schitterend gazon voor elk project groot of klein. De toepassingen zijn eindeloos zo word er kunstgras in de tuin aangebracht, op dakterrassen, balkons, patio's, serres, binnentuinen, rondom zwembaden, vakantiewoningen en campings. Ook bestaat de mogelijkheid om gecertificeerde valdemping onder het kunstgras te installeren, bijvoorbeeld onder speeltoestellen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Door de gewaarborgde kwaliteit en de lange levensduur van alle soorten kunstgras voor particulier en professioneel gebruik, en alle aanverwante producten die Grass4all levert zal het zeker een economische en verantwoordelijke investering zijn. Geen kosten meer in onderhoud, waterverbruik en tijd. Premium een perfecte uitstraling van een goed onderhouden gazon het hele jaar door.

Kunstgras tuin, particulier & recreatie

Met de introductie van de Premium serie kunstgras gaan we een nieuw tijdperk in. Een kwalitatief hoogwaardig product welke niet te onderscheiden is van een perfect onderhouden natuurgazon. Het unieke van de Premium vezel is dat deze uit zichzelf rechtop staat. Door deze gepatenteerde eigenschap zal ook na regen, wind, korte betreding of na het plaatsen van zware producten zoals zwembaden en tuinmeubels de vezel weer overeind gaan staan.

Onderhoudsvriendelijk

Bij andere traditionele en nieuwe landscape producten moeten de vezels met regelmaat worden opgeborsteld om te verkomen dat deze plat gaan liggen. Premium rekent finaal af met dit onderhoud. De zijdezachte vezel welke in diverse hoogtes te verkrijgen is, onderscheidt zich duidelijk van alle andere soorten kunstgras. Tuin, dakterras en patio worden gekenmerkt door uitstraling, kleurschakering, kwaliteit en duurzaamheid. Het ultieme kunstgras voor uw project.

Disclaimer | Copyright © 2019 - Grass4all